Casă

Vă punem la dispozitie mobilier pentru casă din lemn de brad. Mobilierul prelucrat de noi se evidențiaza printr-o gama variata de modele, lucrate din materiale bine alese si cu un finisaj atent. Executăm la dimensiunile dorite și putem da viață ideilor dumneavoastră, primind consultanță gratuită din partea echipei noastre.

Casă  Conține 128 produse.

Subcategorii

 • Usi

  Vă punem la dispozitie uși din lemn de brad. Ușile prelucrate de noi se evidențiaza printr-o gama variata de modele, lucrate din materiale bine alese si cu un finisaj atent. Pretul afisat se aplica pe model, executand la dimensiunile dorite de dumneavoastra.

 • Hol

  Vă punem la dispoziție mobilier pentru hol din lemn de brad. Mobilierul prelucrat de noi se evidențiaza printr-o gama variata de modele, lucrate din materiale bine alese și cu un finisaj atent. Executăm la dimensiunile dorite și putem da viață ideilor dumneavoastră, primind consultanță gratuită din partea echipei noastre.

 • Bucatarie

  Vă punem la dispoziție mobilier din lemn de brad pentru bucătărie. Mobilierul prelucrat de noi se evidențiaza printr-o gama variata de modele, lucrate din materiale bine alese și cu un finisaj atent. Executăm la dimensiunile dorite și putem da viață ideilor dumneavoastră, primind consultanță gratuită din partea echipei noastre.

 • Birou

  Va punem la dispozitie birouri si dulapuri executate din lemn de brad finisat si lacuit, ideale pentru biroul dumneavoastra dand o nota de eleganta.

 • Dormitor

  Va punem la dispozitie mobilier din lemn de brad finisat si lacuit, ideal pentru dormitorul dumneavoastra prin diversitatea de modele cu aspect deosebit la un pret foarte avantajos. Executam si la comanda astfel veti putea da viata ideilor dumneavoastra.

 • Sufragerie

  Va punem la dispozitie mobilier din lemn de brad finisat si lacuit, ideal pentru sufrageria dumneavoastra prin diversitatea de modele cu aspect deosebit la un pret foarte avantajos. Executam si la comanda astfel veti putea da viata ideilor dumneavoastra.

 • Copii

  Va punem la dispozitie produse pentru copii ideale pentru amenajarea unui loc de joaca atat in casa dumneavoastra cat si in curte.

 • Diverse

  Va punem la dispozitie produse din lemn de brad si fag finisat si lacuit, ideale pentru casa dumneavoastra prin diversitatea si utilitatea acestora dar si prin aspectul deosebit.

pe pagină
Se afişează 1-9 din 128 articole
Se afişează 1-9 din 128 articole

Casă

Informaţii

Produse noi

Magazinele noastre