Termeni și condiții - www. mobila.hif-group.ro

Preambul

Siteul www.mobila.hif-group.ro este proprietatea Haicezan S.R.L., inregistrata in Jud. Gorj, Sat Stanesti, Nr. Reg. Com: J18/2020/1994, Cod Unic de Înregistrare RO6819978.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implică acceptarea termenilor si condițiilor cuprinse în acest document. Având în vedere acestea și pentru folosirea, in cele mai bune condiții a site-ului www.mobila.hif-group.ro se recomandă citirea completă a documentului.

Haicezan S.R.L. iși asumă dreptul de a face modificări ale prevederilor ce urmează fără notificare. Cea mai recenta versiune a acestui document va fi publicata în cadrul acestei pagini în cazul în care va suferi modificari.

Elemente definitorii

Cumpărător – persoana fizică sau juridică ce emite o Comandă.

Vânzător – Haicezan S.R.L., având sediul social în Jud. Gorj, Sat Stanesti, Nr. Reg. Com: J18/2020/1994, Cod Unic de Înregistrare RO6819978.

Bunuri – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare intre Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și să facă plată acestora.

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător

Documente Contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul www.mobila.hif-group.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul iși deruleaza operațiunile.

Comandă va fi compusă din urmatoarele documente, în ordinea importanței:

 •        Comandă (împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și/sau facturare) și condițiile sale specifice
 •        Specificațiile Cumpărătorului (acolo unde este cazul)
 •        Termeni și condiții

Verificări: Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat..

Exținderea Obligățiilor Vânzătorului

Informațiile prezentate pe site-urile Vânzătorului, au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunțare prealabilă. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, descrierile produselor pot fi incomplete insă Vânzătorul face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat;

Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interacțiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele menționate la sectiunea “Contacteaza-ne”. Vor fi excluse din site sau ignorate, păreri sau adresări ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona Informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru Aceastea.

Cesionarea și Subcontractarea

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terța parte pentru servicii ce țin de onorarea comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil fața de Cumpărător pentru toate obligățiile contractuale.

Dreptul de autor asupra informațiilor publicate pe site

Întregul conținut al site-ului www.mobila.hif-group.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Haicezan S.R.L. si a furnizorilor săi și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Haicezan S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului www.mobila.hif-group.ro numai în limitele menționate în prezentul document.

De asemenea, numele site-ului (mobila.hif-group.ro) precum și orice însemne grafice alfate în cadrul site-ului sau în cadrul Bunurilor comercializate în cadrul site-ului sunt marcă înregistrată și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.

În cazul în care constatați încalcarea drepturilor de autor vă rugăm să ne contactați la adresa office@hif-group.ro .

Condiții de livrare și retur www.mobila.hif-group.ro

Condiții de livrare

Livrarea produselor comandate pe www.mobila.hif-group.ro se realizează prin intermediul serviciului de curierat rapid, de luni până vineri.

Detaliile pentru livrarea pe teritoriul național se stabilesc ulterior plasarii comenzii. Nu se vor livra comenzi în zilele declarate libere de la stat.

Conform legislației române, "Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Comerciantul, în cazul în care nu poate executa contractul din cauză că produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie să informeze consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată trebuie rambursate de comerciant în termen de maximum 30 de zile.

Costuri de transport

Pentru orice comandă plasată pe www. mobila.hif-group.ro, transportul se va realiza prin serviciul de curierat rapid, costul de transport fiind stabilit în funcție de volumul produselor si localitatea în care se va efectua.

Condiții de retur

Conform legislației române, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice de la primirea produsului pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afără spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Singurele costuri care pot rămâne în sarcina consumatorului (clientului) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.  În acest caz, clientului i se va rambursa suma achitată către Mobila.Hif-Group.ro (Haicezan S.R.L.). De asemenea, înainte de expirarea perioadei de 14 zile, clientul este obligăt să anunțe comerciantul prin e-mail la adresa office@hif-group.ro sau telefonic la 0766717386, în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea produselor, dorința de a le returna

Produsele pot fi returnate numai daca sunt în condiții perfecte și dacă nu prezintă niciun semn de uzură . Suma returnată nu include cheltuielile de transport aferente returnării produselor, acestea fiind suportate de către client.

Mobila.Hif-Group.ro va returna contravaloarea produselor în maximum 30 de zile de la data recepției returului, direct în contul bancar al clientului.

PROCEDURA RETUR PRODUSE

În cazul în care doriți să returnați produsele achiziționate, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0766717386 (de luni până vineri, între orele 10.00 - 18.00), urmând să stabilim daca trimiteți direct dvs. coletul către noi - situație în care costul transportului retur va fi plătit curierului de dvs. - sau facem noi comandă la curier să îl ridice de la dvs. - situație în care costul transportului retur va fi plătit de către noi și urmând să fie scăzut din suma care va fi transferată ulterior prin bancă. Indiferent de opțiune, costul transportului va fi suportat de client.

PROCEDURA SCHIMB PRODUSE

În cazul în care se constată lipsa conformităţii produselor comandate, clientul are dreptul de a solicita înlocuirea acestora. În acest caz, vă rugam să ne contactați telefonic la 0766717386 (de luni până vineri, intre orele 10.00 - 18.00). Noile produse alese vor fi expediate către client tot prin curier, urmând ca acesta sa le dea la schimb curierului pe cele vechi. Costul transportului va fi suportat de către client și se va plăti la curier.

Menționăm că, în conformitate cu Art. 5 alin. (2) din Legea 449/2003, cu modificările ulterioare, privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, se consideră că produsele sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare verificări: 
a) corespund descrierii făcute de vânzător şi au aceleaşi calităţi ca şi produsele pe care vânzătorul le-a prezentat clientului (consumatorului) ca mostră sau model; 
b) corespund oricărui scop specific solicitat de către client (consumator), scop făcut cunoscut vânzătorului şi acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare; 
c) corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acelaşi tip; 
d) fiind de acelaşi tip, prezintă parametri de calitate şi performanţe normale, la care clientul (consumatorul) se poate aştepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului şi declaraţiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, făcute de vânzător, de producător sau de reprezentantul acestuia, în special prin publicitate sau prin înscriere pe eticheta produsului.  

Nu se consideră a fi lipsă de conformitate dacă în momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare consumatorul a cunoscut sau nu putea, în mod rezonabil, să nu cunoască această lipsă de conformitate ori lipsa de conformitate pentru materialele furnizate de consumator.

Pentru mai multe informații, consumatorul poate contacta Mobila.Hif-Group.ro de luni până vineri, între orele 10.00 - 18.00, prin email – office@hif-group.ro sau la telefon - 0766717386.

Garanție

Conform Art. 9, alin. (1) din Ordonanța de Urgență nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, "consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afăra spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere".

Returnarea produselor achiziționate de pe Mobila.Hif-Group.ro se face în ambalajul original, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Mobila.Hif-Group.ro poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, etc. pentru readucerea lor la starea inițială, care pot avea o valoare între 0 și 100% din valoarea de achiziție a produsului. Mobila.Hif-Group.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

Termenii și condițiile prezentate respectă legislația în vigoare, respectiv Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora și Ordonanța de Urgență 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Produsele care urmează a fi schimbate / returnate în perioada legală de retragere se trimit la punctul de lucru al vânzătorului. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului pe care cumpărătorul doreste să il returneze vor fi suportate integral de către cumpărător, urmând ca vânzătorul să trimită pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit în schimb după constatarea starii produsului. Expedierea produselor defecte se face după anunțarea prealabilă a vânzătorului, specificând exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclamă în momentul efectuării recepției. Prin defect vizibil, se înțelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamație ulterioară referitoare la acest tip de defecte nu va fi luată în considerăre. Recepția se consideră ca fiind efectuată în aceeași zi în care produsul a fost livrat și / sau preluat de către client sau un reprezentant al acestuia.

Politica de Confidențialitate

Haicezan S.R.L. garantează securitatea si confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Haicezan S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către Haicezan S.R.L. nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa office@hif-group.ro

Haicezan S.R.L. se obligă ca datele personale sa nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insă transmise autoritătilor în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Informațiile furnizate către Haicezan S.R.L. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Haicezan S.R.L., etc), conform legilor în vigoare. Haicezan S.R.L. nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu incurajază spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

Site-ul Mobila.Hif-Group.ro folosește  Google Analytics pentru a analiza modul în care utilizatorii folosesc site-ul. Google Analytics folosește  cookies pentru a colecta informații standard de înregistrare și informații privind activitatea utilizatorilor. Informațiile colectate sunt în totalitate anonime.

Informația generată de cookie în legatură cu modul de folosire a site-ului Mobila.Hif-Group.ro (inclusiv adresa IP) este transmisă către Google. Această informație este folosită apoi pentru a evalua modul de folosire a site-ului de către utilizatori și pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea site-ului. Haicezan S.R.L. nu va folosi aceste date statistice pentru a asocia identitatea unui utilizator cu o adresa IP.

Utilizatorii pot seta browserul sa nu accepte cookies din partea site-ului Mobila.Hif-Group.ro. In Această situatie, Haicezan S.R.L. nu poate garanta funcționalitatea completă a site-ului www.mobila.hif-group.ro

Site-ul Mobila.Hif-Group.ro utilizează remarkețingul prin Google Analytics pentru a face publicitate online. Mobila.Hif-Group.ro folosește  opțiunea de publicitate Remarkețing oferită de Google. Prin intermediul acestui tip de publicitate, Google ocolectează cookies de pe acest site pentru a vă arăta campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastră, exprimate prin tipurile de pagini accesate în trecut pe site-ul Mobila.Hif-Group.ro

Distribuitorii terța parte, inclusiv Google, afișaza anunțurile noastre publicitare pe site-uri de pe internet. Mobila.Hif-Group.ro precum și distribuitorii terța parte, inclusiv Google, utilizează modulele cookie primare (cum ar fi modulul cookie Google Analytics) si modulele cookie terța parte (cum ar fi modulul DoubleClick) in combinatie pentru a informa, a optimiza și a difuza anunțuri în funcție de vizitele anterioare efectuate pe site.

Haicezan S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonantei nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanța cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 •         dreptul de a cere, în mod gratuit, Haicezan S.R.L. să va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastră personale,
 •         dreptul de a cere, în mod gratuit, Haicezan S.R.L. să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
 •         dreptul de a cere Haicezan S.R.L. să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;
 •         dreptul de a cere Haicezan S.R.L. să înceteze expedierea de mesaje promoționale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana inscrisă în baza de date prin e-mail la office@hif-group.ro.

Haicezan S.R.L. nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Pentru Politica de Confidențialitate a Mobila.Hif-Group.ro cu privire la datele personale în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protecția datelor" sau "GDPR"), 

Politica de confidențialitate a www.mobila.hif-group.ro în conformitate cu GDPR

Informații generale

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al nostru, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul UE nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul general privind protecția datelor" sau "GDPR"), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucat unul dintre principiile esențiale ale acestui cadru legal il reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim sa vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal în contextul utilizării paginii de internet www.mobila.hif-group.ro, indiferent verificări sunteți client sau doar vizitator. Prin accesarea și utilizarea site-ului www.mobila.hif-group.ro, sunteți de acord cu termenii acestei Politici de Confidențialitate și, după caz, cu Termenii și condițiile www.mobila.hif-group.ro.

Ne rezervam dreptul de a actualiza și modifica periodic Această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificari ale cerințelor legale sau de reglementare. Verificări vom efectua modificări semnificative la această politică de confidențialitate, vă vom informa despre astfel de modificări prin publicarea politicii revizuite pe acest site web și, verificări este cazul, prin alte mijloace, motiv pentru care va rugam sa verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

Mobila.Hif-Group.ro este proprietatea Haicezan S.R.L, înregistrată în Jud. Gorj, Stanesti, nr reg. Com: J18/2020/1994, cod unic de înregistrare RO6819978 (”Mobila.Hif-Group.ro”, ”noi”, sau “nostru”). In sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal. Noi folosim datele dvs. pentru a furniza și a îmbunătăți Serviciul. Prin utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu această politică. Cu excepția cazului în care este definită altfel în această politică de Confidențialitate, termenii utilizați în această politică de confidențialitate au aceleași semnificații ca în Termenii și condițiile noastre. Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm sa contactați Responsabilul nostru cu protecția datelor la adresa de e-mail office@hif-group.ro cu mențiunea: În atenția Responsabilului cu protecția datelor.

Definiții

Date personale

Datele personale reprezintă informații despre o persoană în viață care poate fi utilizată pentru a identifica individul (fie singur, fie când aceste date sunt combinate cu alte informații aflate în posesia noastră sau care pot apărea în posesia noastră). 

Datele de utilizare

Datele de utilizare sunt date colectate automat fie generate de utilizarea Serviciului, fie de infrastructura serviciilor în sine (de exemplu, durata unei vizite de pagină).

Cookies

Cookie-urile sunt mici fragmente de date stocate pe un dispozitiv al utilizatorului care sunt folosite pentru a-și aminti detaliile despre Utilizator.

Controlor de date

Un controlor de date este o persoană care (fie singur, fie în comun, fie în comun cu alte persoane) determină scopurile pentru care și modul în care datele personale sunt sau urmează să fie procesate. În scopul acestei politici de confidențialitate, suntem un controlor de date al datelor dvs.

Procesor de date (sau furnizori de servicii)

Un procesor de date (sau un furnizor de servicii) înseamnă orice persoană (alta decât un angajat al controlorului de date) care prelucrează datele în numele controlorului de date. Putem folosi serviciile diferiților furnizori de servicii pentru a vă prelucra datele mai eficient.

Subiectul datelor

Un subiect de date este orice persoană vie care face obiectul datelor personale.

Utilizator

Utilizatorul este persoana care utilizează Serviciul nostru. Utilizatorul corespunde persoanei care face obiectul Datelor cu caracter personal.

Vizitator

Orice utilizator care utilizează Serviciul nostru, fară a deveni neapărat client.

Client

Client, in sensul acestei Politici de Confidențialitate, are acelasi inteles pe care il are termenul “Cumparator” in cadrul Termenilor si conditiilor www.mobila.hif-group.ro.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Date personale

În timp ce utilizați Serviciul nostru, vă putem cere să ne furnizați anumite informații de identificare personală care pot fi folosite pentru a vă contacta sau identifica ("Date personale"). Informațiile care pot fi identificate personal pot include, dar nu se limitează la:

 •         Adresa de email;
 •         Nume și Prenume;
 •         Data nașterii;
 •         Număr de telefon;
 •         Adresa, statul, provincia, codul poștal, orașul; 
 •         Cookie-urile și datele de utilizare.

Putem folosi datele personale pentru a vă contacta cu remindere legate de produsele adaugate in coș, dar pentru care nu a fost finalizată achiziția, buletine de știri, materiale de marketing sau promoționale și alte informații care ar putea fi de interes pentru dvs. Puteți renunța la primirea oricărei sau tuturor acestor comunicări de la noi, prin trimiterea unui email la adresa office@hif-group.ro.

Datele de utilizare

De asemenea, putem colecta informații despre modul în care este accesat și folosit Serviciul ("Date de utilizare"). Aceste date de utilizare pot include informații precum adresa IP a computerului dvs., tipul de browser, versiunea browserului, paginile serviciului nostru pe care îl vizitați, ora și data vizitei, timpul petrecut pe acele pagini, dispozitivul unic identificatori și alte date de diagnosticare.

Datele de urmărire și cookie-urile

Utilizăm module cookie și tehnologii de urmărire similare pentru a urmări activitatea din Serviciul nostru și pentru a ține anumite informații. Puteți configura browser-ul dvs. să refuze toate cookie-urile sau să indice când un cookie este trimis. Cu toate acestea, verificări nu acceptați cookie-urile, este posibil să nu puteți utiliza anumite secțiuni ale Serviciului nostru.

Verificări sunteți vizitator al site-ului, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact, în măsura în care ne contactați în acest fel.

Scopurile și temeiurile prelucrării

Verificări sunteți Client, HAICEZAN S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 •         pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi HAICEZAN S.R.L., respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea (daca e solicitata de Client in mod specific) comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate, etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și HAICEZAN S.R.L., definit în cuprinsul Termenilor și Condițiilor Mobila.Hif-Group.ro. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și HAICEZAN S.R.L.

 •         pentru îndeplinirea obligățiilor legale care incumbă HAICEZAN S.R.L. în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligățiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligății legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea HAICEZAN S.R.L. de a respecta obligățiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

 •         pentru a vă oferi știri, oferte speciale și informații generale despre alte bunuri, servicii și evenimente pe care le oferim, care sunt similare cu cele pe care le-ați achiziționat sau le-ați cerut deja, cu excepția cazului în care ați optat să nu primiți astfel de informații.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, verificări alegeți să-l furnizați. Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin abonarea voluntară la newsletter-ul Mobila.Hif-Group.ro sau prin bifarea căsuței ”Abonează-te la newsletter!” din secțiunea ”Crează cont”. Pentru a vă dezabona de la astfel de comunicări comerciale puteți trimite un email la office@hif-group.ro. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 •         în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Serviciului, pentru a ne putea îmbunătăți Serviciile;
 •         în scopul monitorizarii utilizarii Serviciului nostru, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al HAICEZAN S.R.L. de a îmbunătății permanent experiența clienților pe site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Verificări sunteți Vizitator, HAICEZAN S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de HAICEZAN S.R.L., prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, verificări alegeți să-l furnizați, așa cum am precizat și mai sus.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completărea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opțiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 •         pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Intreprinderii HAICEZAN S.R.L. de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, Haicezan S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru scopurile stabilite în această politică de confidențialitate.

Vom păstra și vom folosi datele dvs. personale în măsura necesară pentru a ne conforma obligățiilor legale (de exemplu, verificări suntem obligăți să păstrăm datele dvs. în conformitate cu legile aplicabile), să soluționăm litigiile și să punem în aplicare acordurile și politicile noastre legale.

Haicezan S.R.L. va păstra și datele de utilizare pentru analize interne. Datele de utilizare sunt, în general, păstrate pentru o perioadă mai scurtă de timp, cu excepția cazului în care aceste date sunt folosite pentru a consolida securitatea sau pentru a îmbunătăți funcționalitatea Serviciului nostru sau suntem obligăți din punct de vedere legal să păstrăm aceste date pentru perioade mai lungi de timp.

În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau verificări doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos. În cazul în care solicitați ștergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ștergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

Verificări vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Haicezan S.R.L. va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Haicezan S.R.L. pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Haicezan S.R.L. poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Haicezan S.R.L. în desfășurarea Serviciului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 •         pentru administrarea Serviciului;
 •         în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către Haicezan S.R.L. prin intermediul Serviciului;
 •         pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Serviciului;
 •         pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
 •         pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
 •         atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege.

 

Transferul datelor cu caracter personal

 

Datele cu caracter personal furnizate către Haicezan S.R.L. pot fi transferate în afara României.

Verificări vă aflați în afara României și alegeți să ne furnizați informații, rețineți că transferăm datele, inclusiv datele personale, în România și le procesăm acolo.

Acordul dvs. cu privire la această politică de Confidențialitate, urmat de transmiterea acestor informații, reprezintă acordul dvs. cu privire la respectivul transfer.

Haicezan S.R.L. va lua toate măsurile necesare în mod rezonabil pentru a vă asigura că datele dvs. sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această Politică de confidențialitate și că niciun transfer de date cu caracter personal nu va avea loc într-o organizație sau într-o țară, verificări nu există controale adecvate, datele dvs. și alte informații personale.

Securitatea datelor

Siguranța datelor dvs. este importantă pentru noi, dar trebuie să știți că nici o metodă de transmitere prin Internet sau o metodă de stocare electronică nu este sigură de 100%. În timp ce ne străduim să folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a vă proteja datele personale, nu putem garanta securitatea sa absolută.

Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

 •         dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Haicezan S.R.L., conform celor descrise în prezentul document;
 •         dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Intreprinderii HAICEZAN S.R.L. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 •         dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Haicezan S.R.L. a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completărea datelor incomplete; Rectificarea/ completărea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
 •         dreptul la ștergerea datelor, Aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor deținute în legătură cu dvs. Verificări doriți să trimiteți o solicitare de ștergere a acestor date, contactați Haicezan S.R.L. Rețineți că nu toate datele pot fi șterse. ANAF cere ca informațiile cu privire la TVA să fie păstrate timp de cel puțin 7 ani și verificări aveți comenzi care sunt încă procesate atunci când faceți o solicitare, atunci datele folosite pentru a îndeplini aceste comenzi nu pot fi șterse până când comenzile nu au fost marcate ca expediate. Rețineți că vă putem cere să vă verificați identitatea înainte de a răspunde la astfel de solicitări.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Haicezan S.R.L. să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice.

 •         dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :

o   persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

o   prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;

o   operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;

o   persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică verificări drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

 •         dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Haicezan S.R.L. către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
 •         dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos:

o   în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al Haicezan S.R.L. sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Haicezan S.R.L. poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;

o   în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.

 •         dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
 •         dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: office@hif-group.ro.

Prestatori de servicii

Putem angaja companii și persoane terțe să faciliteze Serviciile noastre, să furnizeze Serviciul în numele nostru, să efectueze servicii legate de Serviciile noastre sau să ne asiste în analizarea utilizării Serviciului nostru.

Aceste terțe părți au acces la datele dvs. personale numai pentru a îndeplini aceste sarcini în numele nostru și sunt obligăte să nu le dezvăluie sau să le utilizeze în niciun alt scop.

Putem folosi furnizori de servicii terțe pentru a monitoriza și analiza utilizarea Serviciului nostru.

Google Analytics

Google Analytics este un serviciu de analiză web oferit de Google care urmărește și raportează traficul pe site. Google utilizează datele colectate pentru a urmări și monitoriza utilizarea Serviciului nostru. Aceste date sunt partajate cu alte servicii Google. Google poate utiliza datele colectate pentru contextualizarea și personalizarea anunțurilor din propria rețea de publicitate.

Puteți să renunțați la preluarea datelor de catre pe Google Analytics prin instalarea extensiei de browser Google Analytics Opt-Out. Această extensie împiedică JavaScript-ul Google Analytics (ga.js, analytics.js și dc.js) să partajeze informații cu Google Analytics despre activitatea vizitelor dumneavoastră.

Pentru mai multe informații despre practicile de confidențialitate ale Google, accesați pagina web Google privind Confidențialitatea și termenii:https://policies.google.com/privacy?hl=ro.

Remarketingul comportamental

Haicezan S.R.L. utilizează servicii de remarketing pentru a face publicitate pe site-uri web ale unor terțe părți după ce ați vizitat Serviciul nostru. Noi și furnizorii noștri terți folosesc cookie-uri pentru a informa, optimiza și a difuza anunțuri pe baza vizitelor dvs. anterioare la Serviciul nostru.

Google AdWords

Serviciul de remarketing Google AdWords este furnizat de Google Inc.

Puteți să renunțați la Google Analytics pentru publicitatea în Rețeaua de display și să personalizați anunțurile din Rețeaua de display Google accesând pagina Setări anunțuri Google: http://www.google.com/settings/ads

De asemenea, Google vă recomandă să instalați suplimentul pentru browserul de excludere Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - pentru browserul dvs. Web. Extensia de browser de excludere Google Analytics oferă vizitatorilor posibilitatea de a împiedica colectarea și utilizarea datelor de către Google Analytics.

Pentru mai multe informații despre practicile de confidențialitate ale Google, accesați pagina web Google privind Confidențialitatea și termenii:http://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

Legături către alte site-uri

Serviciul nostru poate conține legături către alte site-uri care nu sunt operate de noi. Verificări dați clic pe un link de la o terță parte, veți fi direcționat (ă) către site-ul terței părți.

Vă sfătuim cu tărie să examinați Politica de Confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați.

Unele linkuri din domeniul Mobila.Hif-Group.ro pot fi linkuri de referință, iar Haicezan S.R.L. poate primi comision verificări faceți o achiziție sau vă înregistrați la un serviciu utilizând aceste linkuri. Orice comision va fi luat din tarifele standard plătite și nu vă este perceput niciodată.

Nu avem control și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terților. Răspunderea pentru acest conținut revine proprietarului domeniului linkului sau părții indicate de proprietarul domeniului. Orice informație oferită despre o legătură externă a fost corectă la momentul adăugării link-ului, însă paginile web pot fi modificate la discreția proprietarului și nu sunt obligăte să informeze Haicezan S.R.L. despre aceste modificări. Pentru informații actualizate despre conținutul unui link către un domeniu extern, consultați politica de confidențialitate a site-ului relevant.

Confidențialitatea copiilor

Serviciul nostru nu se adresează nimănui sub vârsta de 16 ani ("Copii").

Nu colectăm cu bună știință informații de identificare personală de la persoane care nu au împlinit vârsta de 16 ani. Pentru a ne asigura cu referire la vârsta clienților site-ului Mobila.Hif-Group.ro, înainte de pagina de confirmare comandă, se cere confirmarea în mod activ a faptului ca utilizatorul are peste 16 ani.

Verificări sunteți părinte sau tutore și sunteți conștient de faptul că copiii dvs. ne-au furnizat date personale, vă rugăm să ne contactați. Verificări știm că am colectat date personale de la copii fără verificarea acordului părinților, luăm măsuri pentru a elimina aceste informații de la serverele noastre.

Modificări la această politică de confidențialitate

Putem actualiza Politica de confidențialitate din când în când. Vă vom notifica despre orice modificare prin publicarea noii Politici de confidențialitate pe această pagină.

Vă vom anunța prin e-mail și / sau o notificare proeminentă privind serviciul nostru, înainte de intrarea în vigoare a modificării și actualizarea "datei efective" în partea de sus a acestei Politici de Confidențialitate.

Vă recomandăm să revizuiți periodic această politică de confidențialitate pentru orice modificare. Modificările la această politică de confidențialitate sunt eficiente atunci când sunt afișate pe această pagină.

Contactează-ne

Verificări aveți întrebări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați:

 •         Prin e-mail: office@hif-group.ro
 •         Vizitând această pagină pe site-ul nostru: https://www. mobila.hif-group.ro/contact-us/
 •         Telefon: +40766 71 73 86

 

Vă recomandăm să revizuiți periodic această politică de confidențialitate pentru orice modificare. Modificările la această politică de confidențialitate sunt eficiente atunci când sunt afișate pe această pagină.

POLITICA FIȘIERELOR COOKIE - www. mobila.hif-group.ro

Politica de utilizare cookie-uri și tehnologii similare

Această politică se referă la cookie-urile și la tehnologiile similare folosite, după caz, în website-ul www.mobila.hif-group.ro, proprietatea Haicezan S.R.L. cu sediul social în Jud. Gorj, Sat Stanesti, Nr. Reg. Com: J18/2020/1994, Cod Unic de Înregistrare RO6819978, în continuare Mobila.Hif-Group.ro.

Această politică se completează cu Politica de Confidențialitate a site-ului Mobila.Hif-Group.ro cu privire la protecția datelor personale în general și cu Termenii și Condițiile site-ului pe care vă incurajăm să le citiți, acestea incluzând informații suplimentare utile, scopurile prelucrărilor de date, drepturile dumneavoastră, precum și excepțiile și limitele acestora etc.

Protecția corespunzătoare a datelor cu caracter personal este un obiectiv important pentru noi. Dorința noastră este să fim cât mai clari și transparenți cu privire la abordarea noastră în materie. Pentru orice întrebare, vă rugăm să ne contactați la office@hif-group.ro. 

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către terminalul utilizatorului către un server Mobila.Hif-Group.ro sau către un server al unei terțe părți.

Ce Cookie-uri folosim și de ce?

Unele module cookie sunt necesare pentru a vă permite să navigați pe site-ul nostru, să utilizați funcțiile acestuia și să accesați zone securizate. Utilizarea acestor cookie-uri este esențială pentru ca site-ul nostru să funcționeze. De exemplu, folosim cookie-uri de intrare utilizator pe durata unei sesiuni pentru a urmări intrările realizate de un utilizator la completărea formularelor care acoperă mai multe pagini.

De asemenea, folosim module cookie funcționale pentru a ne aminti alegerile pe care le-ați făcut sau informațiile pe care le-ați furnizat, cum ar fi numele dvs. de utilizator, limba sau regiunea în care vă aflați. Această ne permite să adaptăm experiența dvs. site-ului în mod specific la preferințele dvs. De exemplu, modulele cookie de autentificare sunt cookie-uri funcționale care sunt utilizate pe durata unei sesiuni (sau persistente, verificări sunteți de acord cu funcția "Salvează aceste informații pentru data viitoare") pentru a permite utilizatorilor să se autentifice în vizitele ulterioare sau să obțină acces la conținut autorizat pe pagini. Cookie-urile funcționale pe care le folosim includ:

 •         Cookie-uri de securitate centrate pe utilizator pentru a detecta abuzurile de autentificare pentru o durată limitată persistentă, cum ar fi încercările repetate de conectare nereușite. Aceste cookie-uri sunt stabilite pentru sarcina specifică de a spori securitatea serviciului.
 •         Cookie-uri pentru sesiuni de conținut multimedia (cookie-uri flash) sunt folosite pe durata unei sesiuni pentru a stoca datele tehnice necesare pentru redarea conținutului video sau audio (de exemplu, calitatea imaginii, viteza legăturii de rețea și parametrii de tamponare).
 •         Cookie-uri pentru echilibrarea încărcării per sesiune sunt utilizate pe durata sesiunii pentru a identifica același server din pool pentru ca echilibratorul de încărcare să redirecționeze cererile de utilizator în mod corespunzător.
 •         Cookie-uri persistente pentru personalizarea interfeței cu utilizatorul sunt utilizate pentru a stoca preferințele unui utilizator cu privire la un serviciu pe paginile web.

Mobila.Hif-Group.ro este dedicat experienței utilizatorilor și folosim multe instrumente pentru a ne ajuta să îmbunătățim site-ul nostru web. În acest scop, folosim cookie-urile de raportare și de analiză pentru a colecta informații despre modul în care utilizați site-ul nostru și cât de des. Aceste module cookie colectează informații numai în scopuri statistice și utilizează numai identificatori cookie pseudonimi care nu vă identifică în mod direct. Cookie-urile de performanță pe care le folosim includ:

 •         Cookie-uri de analiză - Utilizăm aceste cookie-uri pentru a estima numărul de vizitatori unici, pentru a îmbunătăți site-ul nostru și pentru a detecta cele mai căutate cuvinte din motoarele de căutare care conduc la o pagină web. Aceste cookie-uri nu sunt folosite pentru a vă viza cu markețing online. Utilizăm aceste module cookie pentru a afla cum funcționează site-ul web și pentru a face actualizări relevante menite să îmbunătățească experiența dvs. de navigare.
 •         Cookie-uri de analiză terță parte - De asemenea, folosim Google Analytics și alți furnizori de analiză terță parte enumerați mai jos pentru a măsura modul în care utilizatorii interacționează cu conținutul site-ului nostru web. Aceste module cookie "amintesc" ce au făcut utilizatorii noștri pe paginile anterioare și modul în care au interacționat cu site-ul nostru. Pentru mai multe informații despre Google Analytics, accesați pagina de informații Google.

 

Cookie-urile de publicitate sunt utilizate pe site-ul nostru pentru a adapta markețingul la dumneavoastră și la interesele dvs. și pentru a vă oferi un serviciu mai bine personalizat în viitor. Aceste cookie-uri își aduc aminte ca ați vizitat site-ul nostru si este posibil să împărtășim aceste informații unor terțe părți, cum ar fi agenții de publicitate. Deși aceste module cookie pot să urmărească vizitele dispozitivului dvs. pe site-ul nostru, acestea nu vă pot identifica în mod personal.

În cele din urmă, modulele cookie sociale și de conținut sunt plasate de multe plugin-uri sociale (cum ar fi butonul de tip Facebook) și alte instrumente menite să furnizeze sau să îmbunătățească conținutul unui site web (de exemplu, serviciile care permit redarea fișierelor video sau care crează secțiuni de comentarii). Integrăm aceste module pentru a îmbunătăți experiența de navigare și interacțiune cu site-ul nostru. Rețineți că unele dintre aceste servicii ale unor terțe părți plasează cookie-uri care sunt, de asemenea, utilizate pentru lucruri precum publicitatea comportamentală, analiză și / sau cercetarea de piață.

Cookie-urile si/sau tehnologiile similare strict necesare sunt esențiale pentru buna funcționare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul dvs. la accesarea site-ului sau în urma acțiunilor efectuate în site, după caz. Puteți seta browser-ul dvs. pentru a bloca cookie-urile, însa în acest caz anumite secțiuni ale site-ului nu vor funcționa corect.

Conțin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile sau tehnologiile similare în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, in multe cazuri, nici nu identifică personal utilizatorii de internet. Există însă situații când datele personale pot fi colectate prin utilizarea cookie-urilor pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator sau pentru a oferi utilizatorului o experiență adaptată preferințelor sale. Astfel de date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Blocarea Cookie-urilor

Cele mai multe browsere sunt setate implicit să accepte cookie-uri, dar aveti posibilitatea să modificați setarile pentru a bloca unele sau toate cookie-urile.

În cazul în care doriți să blocați cookie-urile, unele funcționalități ale site‑ului vor fi oprite, iar acest lucru poate genera anumite disfunctionalități sau erori în folosirea site-ului nostru. De exemplu, blocarea cookie-urilor vă poate împiedica să:

    -  vă autentificați în contul dumneavoastră

    -  cumpărați online

În cazul în care ești de acord cu aceste limitări și dorești să blochezi cookie-urile, urmează instrucțiunile de mai jos.

Alege browser-ul tău din lista de mai jos pentru a afișa instrucțiunile pe care trebuie să le parcurgeți după deschiderea browser-ului.

Microsoft Internet Explorer 9 (sistem de operare Windows 7)

 -  fă click pe pictograma Setări (dreapta sus)

 -  fă click pe Opțiuni Internet

 -  click pe Confidențialitate și apoi alege opțiunile

 -  click pe Aplicare și apoi pe OK pentru salvarea preferințelor

Google Chrome

 -  fă click pe pictograma cheie și selecteaza Opțiuni din listă

 -  click pe tabul „Setări avansate”

 -  fă click pe Setări privind conținutul din menționate Confidențialitate.

 -  alege setările pe care le dorești

 -  click pe X pentru a închide

Safari

 -  alege Preferințe

 -  fă click pe panoul de Confidențialitate

 -  alege setările pe care le dorești

 -  click pe X pentru a închide

Mozilla Firefox

 -  selectează Instrumente din bara principală, apoi Opțiuni

 -  click pe tabul Confidențialitate

 -  alege setările pe care le dorești

 -  click pe OK pentru a închide

Setările de mai sus sunt specifice fiecărui browser și întreprinderea noastră nu este responsabilă pentru modul de funcționare al acestora.

De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile și/sau tehnologiile similare reprezintă un punct central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptate preferințelor și intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri sau părți ale site-urilor imposibil de folosit.

Dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi, cu respectarea legislației, publicitate online – ci doar că Această nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs., evidențiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 •         Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de produse și servicii.
 •         Oferte adaptate intereselor utilizatorilor
 •         Reținerea parolelor
 •         Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet (opțiuni family mode, funcții de safe search)
 •         Limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afișari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
 •         Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator.
 •         Măsurarea, optimizarea și adaptarea caracteristicilor de analiză – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex: prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri etc.). Website-urile derulează aceste analize privitoare la utilizarea lor pentru a-și îmbunătăți serviciile în beneficiul utilizatorilor.

 

Securitate și aspecte legate de Confidențialitate

În general browserele au integrate setări de Confidențialitate care furnizează diferite niveluri de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:

 •         Particularizarea setărilor browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru dvs. al securității utilizării cookie-urilor.
 •         Verificări sunteți singura persoana care utilizează computerul, puteți seta, verificări doriți, termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și a datelor personale de acces.
 •         Verificări împărțiți accesul la calculator, puteți lua în considerăre setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul. Această este o variantă de a accesa site-urile care plasează cookie-uri și de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii de navigare.

 

Linkuri și informații suplimentare utile

Mai jos sunt descrise fișierele cookie utilizate pe Mobila.Hif-Group.ro, inclusiv rolul acestora. Nu vom utiliza aceste cookie-uri în alte moduri decât cele indicate în prezenta Politică de utilizare a fișierelor cookie.

Nume

Funcție

_ab

Utilizat în legătură cu accesul la admin.

_orig_referrer

Utilizat în legătură cu coșul de cumpărături.

_secure_session_id

Utilizat în legătură cu navigarea prin magazinul online.

Cart

Utilizat în legătură cu coșul de cumpărături.

cart_sig

Utilizat în legătură cu checkout.

cart_ts

Utilizat în legătură cu checkout.

checkout_token

Utilizat în legătură cu checkout.

Secret

Utilizat în legătură cu checkout.

Secure_customer_sig

Utilizat în legătură cu autentificare client.

storefront_digest

Utilizat în legătură cu autentificare client.

 

Raportare și analiză

Nume

Funcție

_landing_page

Urmărește paginile de desținație.

_orig_referrer

Urmărește paginile de desținație.

_s

Analize Shopify.

_shopify_fs

Analize Shopify.

_shopify_s

Analize Shopify.

_shopify_sa_p

Analize Shopify în legătură cu markețing & recomandări.

_shopify_sa_t

Analize Shopify în legătură cu markețing & recomandări.

_shopify_uniq

Analize Shopify.

_shopify_visit

Analize Shopify.

_shopify_y

Analize Shopify.

_y

Analize Shopify.

tracked_start_checkout

Analize Shopify în legătură cu checkout.

Mobila.Hif-Group.ro folosește  serviciile următoarelor terțe părți în scopul oferirii de functionalități, pentru analiză și pentru publicitate. Este posibil ca aceste terțe părți să seteze și să folosească cookie-uri și/sau tehnologii similare pe website-urile operate de Mobila.Hif-Group.ro, precum și pe website-uri și în aplicații altele decât cele operate de Mobila.Hif-Group.ro. Pentru mai multe detalii, consultați politicile de protecție a datelor, ghidurile de administrare a preferințelor utilizatorilor și posibilitățile de dezactivare oferite de companiile care gestionează aceste servicii, dupa caz.

Lista serviciilor 3rd party folosite pe website-ul Mobila.Hif-Group.ro:

     Denumire: Google Analytics
     Scop: analiza
     Folosit in: site 
     Termeni si conditii de utilizare: http://www.google.com/policies/privacy/

     Denumire: Google AdWords
     Scop: publicitate
     Folosit in: site 
     Termeni si conditii de utilizare: https://policies.google.com/privacy?hl=ro&gl=ro

     Denumire: Google
     Scop: publicitate
     Folosit in: site 
     Termeni si conditii de utilizare: https://policies.google.com/privacy?hl=ro&gl=ro

** Linkurile de mai sus nu aparțin unor site-uri deținute de întreprinderea noastră și nu suntem responsabili de conținutul acestora.

Cât timp rămân cookie-urile pe calculatorul meu sau pe dispozitivul mobil?

Durata de timp pentru care un cookie rămâne pe computerul dvs. sau pe dispozitivul mobil depinde de tipul de cookie – verificări este unul "persistent" sau de "sesiune". Cookie-urile pentru sesiuni durează până când opriți navigarea și cookie-urile persistente durează până când acestea expiră sau sunt șterse. Majoritatea cookie-urilor pe care le folosim sunt persistente și vor expira între 30 de minute și 2 ani de la data descărcării pe dispozitiv. Vedeți secțiunile 5 si 7 de mai sus despre cum să controlați modulele cookie pentru mai multe informații despre eliminarea acestora înainte de expirarea acestora.

Termene, Penalitati

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vânzătorul este obligăt sa anunte Cumpărătorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Vânzătorul primeste informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii.

Facturare, Plăți

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. În cazul în care Cumpărătorul solicita în mod specific, Vânzătorul va emite către Cumpărător o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligătia Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislaței în vigoare.

Pe site-ul nostru poți alege să plătești:

 •         Ramburs (metoda de plată disponibilă doar pentru comenzile cu livrare pe teritoriul României) - verificări se alege această modalitate de plată, suma totală a comenzii va fi plătită curierului în momentul primirii expediției. În cazul în care Cumpărătorul trebuie să plătească kilometri suplimentari conform politicii de livrare SameDay, această sumă suplimentară agreată în prealabil cu Cumpărătorul va fi plătită tot curierului în momentul primirii expediției.

 

Riscuri si responsabilitati

Livrare – Vânzătorul se obligă să expedieze Bunurile ân sistem de curierat door-to-door către Cumpărător prin serviciul de curierat pe raza localității Bucuresti și prin servicii externe de curierat si curierat rapid.

Transport – Ambalare: în afără de cazul în care este agreat de Vânzător și Cumpărător diferit, Vânzătorul se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile în momentul predării acestora către societatea de curierat cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor insoțitoare. Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor pe teritoriul Romaniei.

Acceptarea Contractului

Acceptarea va fi facută atunci când Bunurile sunt conforme cu caracteristicile menționate în Comandă. In cazul in care Cumpărătorul descopera ca Bunurile livrate nu sunt conforme specificațiilor, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate. De asemenea, pentru produsele vândute și livrate de Mobila.Hif-Group.ro (Haicezan S.R.L.) Cumpărătorul are dreptul de a beneficia de returul Bunurilor în termen de 14 zile de la data la care Cumpărătorul intra în posesia fizică a Bunurilor.

Conform Ordonanței de urgență nr 34/2014, art. 16, sunt exceptate de la dreptul de retragere produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.

Garantii

Toate produsele comercializate de către site-ul Mobila.Hif-Group.ro beneficiază de condiții de garanție legală de conformitate și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Transferul Proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la momentul efectuarii Plății din partea Cumpărătorului in locația indicata in comandă (înțelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului – dacă va fi cazul). În cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare și achitării eventualei contravalori a acestora.

Raspundere

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terța parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricarei din obligățiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor după livrare și în special pentru pierderea produselor. Prin plasarea comenzii Cumpărătorul este direct responsabil de conținutul documentelor transmise. Vânzătorul nu are dreptul sa altereze documentele grafice trimise fără a i se solicita acest fapt in mod expres.

Vânzătorul va fi raspunzator în cazul in care sub-contractanții și/sau partenerii săi de orice fel implicați în executarea Comenzii nu îndeplinesc oricare din obligățiile contractuale.

Forța majoră

Nici una din parți nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea Obligățiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afără controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Legea aplicabilă

Prezentul document este supus legii române. Eventualele litigii apărute între organizator și participanții la campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente.

Alte prevederi

Părțile în contract vor fi considerate cantractanți independenți și nici uneia din părți nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligație pe seama sau în dauna celeilalte. Termenii si condițiile din acest document înlocuiesc alte ințelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Părțile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decât prin ințelegere scrisă semnată de ambele părți.

 


Cele mai cumpărate

Informaţii

Produse noi

Furnizori